Vraag & antwoord

Vind hieronder snel en eenvoud een antwoord op de meest gestelde vragen.

Deze pagina is in ontwikkeling.

Algemene vragen

Nadat u zich heeft aangemeld plannen wij direct een afspraak in voor een intakegesprek bij u thuis (of op locatie). Bij beschermingsbewind neemt de aanvraag procedure bij de rechtbank enige tijd in beslag. Wij kunnen in de tussentijd wel starten.

Wij zullen uw dossier controleren en indien nodig aanvullende gegevens bij u opvragen. Wanneer het dossier compleet is wordt uw dossier opgestart. Aan de hand van alle informatie zullen wij een budgetplan opmaken en deze naar u versturen.

Overige vragen

Nee, dat heeft geen zin. Als u de deur niet opendoet komt de deurwaarder gewoon nog een keer. De deurwaarder kan zich bovendien toegang tot uw woning verschaffen met behulp van de politie en een sleutelmaker. Alle extra kosten die dit met zich meebrengt zijn voor uw rekening.

Als er eenmaal beslag is gelegd op uw inboedel, mag u deze niet verkopen of weggeven. Dat is strafbaar. Omdat er beslag op uw goederen ligt, kunt u er niet meer zelf over beschikken.

Staat uw vraag er niet bij of wilt u uw vraag persoonlijk aan ons stellen? Laat hieronder uw naam en emailadres achter en nemen spoedig contact met u op.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van MBC Bewindvoering.