Over ons

Een korte kennismaking

Het is altijd prettig om te weten met wie u te maken krijgt bij MBC Bewindvoering. Daarom stellen wij ons graag in het kort aan u voor.

Wiel Hol

Jarenlang was ik naast mijn baan actief in diverse vrijwilligersfuncties. Zo hielp ik mensen onder andere met hun financiën en administratie. In 2012 maakte ik daar mijn beroep van en startte MBC Bewindvoering. Dit werk doe ik nog altijd met heel veel plezier. Het voelt goed om cliënten weer een stabiele financiële situatie te bieden. Daarnaast vind ik het een uitdaging om niet-alledaagse financiële vraagstukken voor de cliënten op te lossen.

Marc van Graven

Rond mijn 50ste vroeg ik me af: ‘Wil ik nog langer als consultant marktonderzoek voor grote bedrijven werken?’ Het antwoord was nee. En zo kwam ik bij MBC Bewindvoering om particuliere cliënten te helpen met hun huishoudboekje. Maar, ook om een cliënt met schulden te begeleiden naar de schuldhulpverlening. Juist die persoonlijke contacten met alle cliënten geeft mij elke dag weer veel inspiratie om de financiële uitdaging aan te gaan.

Nart Matok

In 2018 begon ik bij het team van MBC Bewindvoering. Daarvoor werkte ik tien jaar in verschillende administratieve en financiële functies. Als assistent-bewindvoerder en administratieve kracht ga ik elke dag met veel plezier en energie aan de slag. Waarom? Omdat ik weet, dat ons werk belangrijk is voor mensen, die hulp nodig hebben én belangrijk voor de samenleving.

Samantha Meinen

Als bewindvoerder werk ik al weer zo’n zeven jaar en sinds 2021 bij MBC Bewindvoering.
Elke dag ga ik met plezier aan het werk. Ik ben een echte doener en een doorzetter. Daarnaast probeer ik echt betrokken te zijn bij mijn cliënten. Wat mijn kracht is? Dat ik net dat ene stapje meer zet voor de
cliënten. Dit alles doe ik graag met veel humor op de werkvloer!

Voor onze cliënten werken we in verschillende regio’s:

Op het kaartje van Nederland hebben we deze regio’s omcirkeld en een paar gemeenten genoemd.

Klik op het kaartje om groter te bekijken.

Maar, wij werken voor alle gemeenten, die in deze regio’s liggen. Woont u net buiten één van deze regio’s/gemeenten? Ook dan bent u bij ons van harte welkom.

MBC Bewindvoerder heeft een Arabisch sprekende bewindvoerder in dienst (nativ-speaker). Voor cliënten uit de Arabische wereld, die onvoldoende nederlands spreken, hanteren wij een ruimer werkgebied. Belt u gerust voor de mogelijkheden.

MBC Bewindvoering heeft een breed netwerk. Zo werken we samen met de stichting MEE, Kwintes, GGZ Rivierduinen, maatschappelijke werkorganisaties, wijkteams en gemeenten. Verder zijn we lid van de branchevereniging NBBI. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan maken we graag een afspraak met u.

Sponsoring

MBC Bewindvoering is shirtsponsor van een kleine, enthousiaste wielerploeg. Al fietsend halen zij jaarlijks geld op voor de Maag- Lever- en Darmstichting. In 2021 konden zij meer dan 1.200 euro overmaken.

Incidenteel fietst de ploeg ook voor andere goede doelen, bijvoorbeeld in het voorjaar van 2022. Dan nemen de fietsers deel aan een spinningmarathon. Het geld dat hierbij wordt ingezameld, is voor een sportcentrum voor mensen met een beperking.