Beschermingsbewind

Uw belang staat centraal

Er kunnen allerlei oorzaken zijn, waardoor u uw financiën niet meer zelf kunt doen. Bijvoorbeeld doordat u in de war bent geraakt, ernstig ziek bent of een ongeluk kreeg.

Wij kunnen dan als bewindvoerders de financiën voor u regelen. U hoeft zich vervolgens geen zorgen meer te maken. Uw financiën zijn bij ons in veilige handen.

Het kan ook gebeuren dat u het financiële overzicht kwijt bent. De post blijft liggen en rekeningen worden niet meer betaald. Dit kan leiden tot stress, en het gevoel dat u buitengesloten wordt in de maatschappij. MBC Bewindvoering kan u helpen om uit deze vervelende situatie te komen.

Door beschermingsbewind vindt u weer rust, financiële zekerheid en herstel van zelfvertrouwen.

In een persoonlijk gesprek leggen wij u uit wat het voor u betekent om onder beschermingsbewind te staan. Gaan we met elkaar in zee, dan vragen wij eerst toestemming aan de rechtbank. Zo’n toestemming heet een beschikking. Zodra dat in orde is, gaan we voor u aan de slag.

We zorgen dat de betalingen worden gedaan, uw inkomsten binnenkomen en dat er gespaard kan worden. Dagelijks kunt u via ons cliëntenportaal inloggen en uw eigen financiën inzien.

Een registeraccountant en de kantonrechter controleert elk jaar ons werk.

Wilt u meer weten wat beschermingsbewind voor u kan betekenen? Dan maken we graag persoonlijk kennis met u.

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van MBC Bewindvoering.

Bekijk ook:

Beschermingsbewind bij schulden

Bekijk ook:

Familiebewind

Bekijk ook:

Tarieven